čtvrtek 1. října 2015

                                                                  1. říjen   BÝK 
Živel: země
Vládce: Venuše, klíčové slovo – „mám“
Barva : zelená, šťastné číslo – 6
Životní energie : Země, voda, kořen, měsíc

Měsíc ve dnech BÝKA ovlivňuje hrdlo, zuby,čelisti,orgány řeči,krk,mandle,uši,čich,týl a ramena.
Tyto orgány jsou zároveň slabinou Býka. Někteří v tomto pociťujete bolesti v krku nebo bolesti zubů, které jsou způsobeny meteorologickými vlivy  a pominou po období Býka. Dbejte, aby v tomto období nám nebyly odebírány nosní ani krční mandle ani nebyly prováděny zákroky v uších a v nose.
Popíjejme čaj vhodný pro Býka - horní cesty dýchací  Na náš dýchací systém, který je složitý a mnohdy zanedbaný je vhodný, sprej   NOSE L.  kdy se po protřepání 21x vstříkne do nosních dírek 1 - 3x denně, spíše dle potřeby.

Cvičení: zaměřte se na páteř, hruď, ramena a krční svalstvo. Protahujte šíji, masírujte krční obratle, zahřívejte tuto oblast teplou vodou.
Vhodné potraviny: jezte mrkev, brambory a ořechy = pro jejich obsah vlákniny a řadu minerálů, které podporují imunitu, trávení i pohybový aparát. Přidejte si cibuli a česnek = zdroj přirozeně antibioticky působících  látek. Jejich silice též dezinfikují dutiny.

Popíjejme pro PU erh
je zdrojem fluoru, který posiluje zubní sklovinu.


RADY – PORADY: pročistěte si při rýmě dutiny aromaterapii = 2 lž.bazalkových listů zalijte 0,5 l studené vody, přiveďte k varu, odstavte a pod ručníkem ihned inhalujte páry po dobu 20 m inut. Provádějte 1x denně.

Začíná keltský měsíc – BŘEČŤAN GORT – symbolizoval vstup do říše nadpřirozených bytostí a sloužil jako most mezi napřirozenem a lidmi. Zrozenci břečťanu jsou myslitelé s uměleckým nadáním. Jejich rychlé myšlení je spíše kreativní než intelektuální a často se ocitají v popředí avantgardních hnutí v malbě, divadelním dramatu, hudbě a literatuře.

FENG SHUI : náročný den pro DRAKA

Element: KOV

ČINNOST: dokončujeme staré a nové nezačínáme.

Kvalita dne: Nejvhodnější den pro odstraňování věcí.

Od 22:04 Blíženci


Žádné komentáře:

Okomentovat