pátek 11. května 2018

7x7 KräuterTee

7x7 KräuterTee® – vyvážená bylinná směs Nově v BIO kvalitě

7x7 KräuterTee®, proplachovač buněk, obsahuje ve 49 bylinách, semenech, koření, koříncích a květech celé množství stopových prvků a minerálních látek. Mnoho použitých bylin pochází z volných (divokých) sběrů. Vyváženost tohoto složení bylin účinkuje jedinečně chutně a prospěšně.

 
Čajová směs 49 bylin

  • jemně voní a příjemně chutná
  • působí blahodárně a zdraví prospěšně
  • zvyšuje váš zdravotní stav
  • lahodné aroma z vybraných druhů rostlin
  • rozproudí tok tělních tekutin
  • horký i studený přináší pravý požitekjednoduchá příprava
  • 15 bylin pochází z divokého sběru

1 balení 7x7® KräuterTee vystačí na:

100 g = 36 litrů
500 g = 180 litrů
50 sáčků = 50 šálků

Příprava

Na 1 litr vody použijeme 1 polévkovou lžíci 7x7 Bylinného čaje. Na 1 šálek doporučujeme 1 kávovou lžičku bylinné směsi nebo 1 čajový sáček. Byliny vsypeme do konvice, spaříme vroucí vodou a krátce promícháme. Následně necháme vylouhovat 2-3 minuty a čaj slijeme přes sítko.

Použití

Začněte pít 7x7 Bylinný čaj dvakrát denně. Později můžete denně vypít 0,5 – 1 litr čaje denně. V létě doporučujeme čaj jako studený nápoj, v zimě jako teplý čaj pro zahřátí. Čaj je vhodný také při půstech a dietách, stejně jako při hubnutí.
Během pití čaje pijte současně 1,5 - 2 litry obyčejné vody (bez obsahu minerálů).

Letní recepty 

Je libo osvěžení? A navíc zdravé a chutné?
Pitný režim je v létě extrémně důležitý nejen pro naši látkovou výměnu, ale také pro krásnou a vypnutou pleť. Bylinný čaj 7x7 KräuterTee je DETOX-nápoj šlechtičen a také vyprázdní poslední celulitní polštářky. 

OBLÍBENÝ 7x7 KräuterTee

1 polévkovou lžíci sypané směsi nebo vložíme 2 sáčky do 1 litru vroucí vody a necháme vyluhovat 2-3 minuty. Potom přidáme 1-2 plátky citrónu nebo limetky. Čaj můžeme pít teplý nebo studený.
 TIP:pro rychlejší ochlazení přidáme pár kostek ledu

OSVĚŽUJÍCÍ  7x7 KräuterTee

1 polévkovou lžíci sypané směsi nebo vložíme 2 sáčky do 1 litru vroucí vody a necháme vyluhovat 2-3 minuty. Přidáme 2–3 kostky ledu, 3–4 lístky čerstvé máty nebo meduňky.
TIP: obzvláště v teplých dnech podáváme dobře vychlazený se 2-3 kostkami ledu.

OVOCNÝ 7x7 KräuterTee

1 polévkovou lžíci sypané směsi nebo vložíme 2 sáčky do 1 litru vroucí vody a necháme vyluhovat 2-3 minuty. Polovinu jablka nakrájíme na kostičky a dáme do konvice. Můžeme přidat i trochu jablečné šťávy. Čaj si vychutnáme teplý nebo studený. 

Hit pro děti i sportovce

7x7 KräuterTee jako limonáda
1 polévkovou lžíci sypané směsi nebo vložíme 2 sáčky do 1 litru vroucí vody a necháme vyluhovat 2-3 minuty. Přidáme cca 250 ml vody a 50 ml ovocné šťávy např. jablečné nebo z hroznů.
7x7 KräuterTee jako detoxikační ledový čaj s malinami a borůvkami – super letní osvěžení
1 polévkovou lžíci sypané směsi nebo vložíme 2 sáčky do 1 litru vroucí vody a necháme vyluhovat 2-3 minuty. Čaj necháme vychladit. Přidáme malinovou a citrónovou šťávu, kostky ledu a maliny a borůvky.

Žádné komentáře:

Okomentovat